Organisator (2017)

1 Augustus (13:00-15:00)

Organisator

Docent:
Erik Van Loon

Adres:
Stichting Aquarius
Haringvliet 401, 3011 ZP Rotterdam

Intro:
Vandaag krijg je college van Erik Van Loon hij zal je alles leren over het vak van organisator. Erik Van Loon is kunstenaar en grondlegger van de Rotterdam Swim, Amsterdam Swim, Royal Amstel Swim en andere evenementen voor schoon water.

Omschrijving:
Zou je graag een popfestival, sport evenement of reis willen organiseren? Dan is een opleiding event management misschien wel iets voor jou. Om een evenement tot een succes te maken moet je je kunnen verplaatsen in de gast en al zijn of haar verwachtingen proberen waar te maken.

Een opleiding eventmanagement op MBO of HBO niveau ontwikkelt je talent in het organiseren van (internationale) events. Erik kan je alles vertellen over wat er allemaal komt kijken bij het organiseren van bijvoorbeeld de Rotterdam Swim. Hij vertelt je over de successen, problemen en valkuilen.

Volg ons ook op facebook

Zomer Universiteit

Koop hier gelijk je kaartje

Email:

Waarom zie ik mijn eigen naam/email?Als een gebruiker is ingelogd in WordPress (zoals jij dat nu bent), zal de naam/email van die gebruiker automatisch ingevuld worden in het bovenstaande veld. Anderen zullen jou naam/email niet zien, alleen hun eigen, en alleen als ze ingelogd zijn in WordPress. Deze tekst wordt alleen getoond aan editors en administrators.Naam:

Waarom zie ik mijn eigen naam/email?Als een gebruiker is ingelogd in WordPress (zoals jij dat nu bent), zal de naam/email van die gebruiker automatisch ingevuld worden in het bovenstaande veld. Anderen zullen jou naam/email niet zien, alleen hun eigen, en alleen als ze ingelogd zijn in WordPress. Deze tekst wordt alleen getoond aan editors en administrators.Telefoon:College 1-8 Organisator:Een bedrag selecteren€ 5 voor 1 kind€ 10 voor 2 kinderen€ 15 voor drie kinderen€ 20 voor vier kinderen

Totaal: € –

Bestellen >